offline web page building software

Over De Eendracht

Fanfare De Eendracht komt uit in de 1e divisie, de hoogste afdeling van de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen (KNFM) en werd in 2014 Nederlands Kampioen 1e divisie op de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen (ONFK) in Theater De Lawei in Drachten. In 2013 werd De Eendracht beloond met het erediploma 1e divisie van de KNFM, wegens het hoogste concoursresultaat in 2012.

125 JAAR DE EENDRACHT

Door Fanfare De Eendracht

Op 1 november 1891 werd onze vereniging opgericht en afgelopen 1 november 2016 bestaan wij honderdenvijfentwintig jaar. Dat is 2x goud plus 1x zilver, of 2x diamant, dat geeft dezelfde schitterende uitkomst. En dit geeft exact aan hoe we ons als vereniging voelen. Een prachtig feit dat we gevierd hebben met u en vele bewoners van de gemeente Landsmeer. Wij mochten dan ook een speciale gast ontvangen, namelijk de burgemeester van Landsmeer Astrid Nienhuis. In naam van Koning Willem-Alexander reikte zij de koninklijke erepenning uit aanhet bestuur van De Eendracht.

Koninlijke penning voor Muziekvereniging De Eendracht  - 125 jaar

Wat onderneemt de Eendracht zoal? Op 27 november gaf De Eendracht een spetterend concert in de Purmaryn in samenwerking met Saskia Laroo, Warren Byrd en April Darby om het 125 jarig bestaan te vieren. Dit was een vervolgconcert in een reeks waarbij er een samenwerking wordt aangegaan met grote musicalsterren. Een voorgaande editie was bijvoorbeeld het concert “Swing is the Thing” met Stanley Burleson en Nurlaila Karim in theater de Purmaryn in Pumerend.

Daarnaast streden we mee in april 2016 tijdens het Open Nederlands Fanfare Kampioenschap . In 2014 werden wij Kampioen van Nederland in de hoogste divisie van dit kampioenschap. In juni 2016 heeft de vereniging het Waterlands Muziekfestival in dorpshuis de Wije Ilp georganiseerd, en na de zomervakantie bereiden we ons voor op het jubileumjaar dat is gestart op 1 november 2016 en zal doorlopen tot juli 2017. 

VOLG ONS OP

Verenigingsgebouw:
Dorpshuis De Wije Ilp
Den Ilp 73
1127 PG Den Ilp

CONTACT
Email: info@eendr8.nl
KvK Amsterdam 33299123
ING rek.nr. 2257432

Bedankt voor uw e-mail