easy wysiwyg web site building software download

Muziekvereniging De Eendracht stelt u graag voor aan de sponsors.

Dankzij de financiële steun van deze bedrijven  kan muziekvereniging De Eendracht zich in blijven zetten voor muzikaal onderwijs aan de jeugd van Den Ilp, Purmerland en Landsmeer, . Daarnaast biedt het De Eendracht de mogelijkheid een fantastisch jubileumjaar te organiseren, vol prachtige concerten en deelname aan verschillende kampioenschappen!

Hoofdsponsor:
Teamflex personeelsdiensten!

"Samen werken aan ambities. Dit is al 10 jaar ons motto. Van zowel onze flexwerkers, onze vaste medewerkers als onze opdrachtgevers. Centraal hierin staat een continue zoektocht naar, en ontwikkeling van talent. Om dag in dag uit 24 uur per dag te werken aan de beste match tussen onze opdrachtgevers en flexwerkers."

Het Prins Bernhard Cultuurfonds

"Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren ze bijzondere initiatieven en talent."

PARKET DIRECT

Bent u het overzicht even kwijt of wilt u gericht advies? Onze deskundige medewerkers zitten voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze uit ons assortiment goedkoop laminaat en parket.

ZUURSTOF MARKETING & COMMUNICATIE

Zuurstof is een communicatiebureau in Amsterdam. Met een team van specialisten op het gebied van marketing en communicatie werken we dagelijks met veel plezier aan de meest uiteenlopende opdrachten voor onze klanten. Zuurstof is gespecialiseerd in vastgoedmarketing, communicatie in de zorg en B2B-communicatie.

Het VSB Fonds 

"Kunst en cultuur dragen bij aan een prettig leefklimaat, prikkelen onze creativiteit, geven inzicht in ons eigen verleden en zorgen voor een bredere blik op de samenleving. Hoe meer mensen deel kunnen nemen aan het kunst- en cultuuraanbod in Nederland, hoe beter. Daarom zet VSBfonds zich in om kunst- en cultuurprojecten te ondersteunen met geld, maar ook met kennis en netwerk."

Wilt u ons als particulier steunen?

Maak dan gebruik van onze crowdfundingpagina!

VOLG ONS OP

Verenigingsgebouw:
Dorpshuis De Wije Ilp
Den Ilp 73
1127 PG Den Ilp

CONTACT
Email: info@eendr8.nl
KvK Amsterdam 33299123
ING rek.nr. 2257432

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.