free one page web templates

Muziekvereniging De Eendracht stelt u graag voor aan de sponsors.

Dankzij de financiƫle steun van deze bedrijven kan muziekvereniging De Eendracht zich in blijven zetten voor muzikaal onderwijs aan de jeugd van Den Ilp, Purmerland en Landsmeer. Daarnaast biedt het De Eendracht de mogelijkheid jaar in jaar uit prachtige concerten te organiseren en deel te nemen aan verschillende kampioenschappen!

Teamflex

Hoofdsponsor:
Teamflex personeelsdiensten!

"Samen werken aan ambities. Dit is al 10 jaar ons motto. Van zowel onze flexwerkers, onze vaste medewerkers als onze opdrachtgevers. Centraal hierin staat een continue zoektocht naar, en ontwikkeling van talent. Om dag in dag uit 24 uur per dag te werken aan de beste match tussen onze opdrachtgevers en flexwerkers."

Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds

"Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten. Met financiƫle bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren ze bijzondere initiatieven en talent."

Zuurstof Communicatie

ZUURSTOF MARKETING & COMMUNICATIE

"Zuurstof is een communicatiebureau in Amsterdam. Met een team van specialisten op het gebied van marketing en communicatie werken we dagelijks met veel plezier aan de meest uiteenlopende opdrachten voor onze klanten. Zuurstof is gespecialiseerd in vastgoedmarketing, communicatie in de zorg en B2B-communicatie."

PARKET DIRECT

"Bent u het overzicht even kwijt of wilt u gericht advies? Onze deskundige medewerkers zitten voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze uit ons assortiment goedkoop laminaat en parket."

Parket Direct
VSB Fonds

Het VSB Fonds
"Kunst en cultuur dragen bij aan een prettig leefklimaat, prikkelen onze creativiteit, geven inzicht in ons eigen verleden en zorgen voor een bredere blik op de samenleving. Hoe meer mensen deel kunnen nemen aan het kunst- en cultuuraanbod in Nederland, hoe beter. Daarom zet VSBfonds zich in om kunst- en cultuurprojecten te ondersteunen met geld, maar ook met kennis en netwerk."