easy bootstrap web page building

MUZIEKSCHOOL DE EENDRACHT

Wil je ook muziekles? Bij De Eendracht kun je elke week muziekles krijgen, in dorpshuis De Wije Ilp in Den Ilp.

Het spelen op een muziekinstrument gaat natuurlijk niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen. Bij De Eendracht krijg je les van bevoegde docenten (afgestudeerd aan het conservatorium) op instrumenten die in het orkest voorkomen. Zo kun je bij de vereniging les krijgen op bugel, hoorn, saxofoon, trompet, euphonium, trombone, bastuba en slagwerk.

Tijdens de individuele lessen leer je een instrument te bespelen. Naast beheersing en algemeen muziekonderwijs word je voorbereid op het muziekmaken in groepsverband in het fanfareorkest. Ter voorbereiding speel je mee in het jeugdorkest van De Eendracht. Bij het behalen van niveau B stroom je door naar het fanfareorkest van de vereniging. De lessen worden gegeven om op te leiden tot een HAFABRA-diploma (A, B, C en D).

De opleidingen van muziekvereniging De Eendracht zijn goed georganiseerd. Naast vakbekwame docenten voorziet de vereniging de leerlingen ook van een instrument in bruikleen. Ook is er een jeugdcoördinator die de opleidingszaken voor en met het bestuur coördineert. Zij voert overleg met de docenten en met leerlingen en/of ouders van leerlingen. Tevens is de jeugdcoördinator nauw betrokken bij het opleidingsorkest. 

Geïnteresseerd? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jeugdcoördinator Joke Hartdorff, via 020-4823706

MAAK KENNIS MET DE DOCENTEN

KIM HOOGVLIET - SAXOFOON

Kim is op 7 jarige leeftijd begonnen met saxofoonles bij muziekvereniging Wilhelmina uit Numansdorp. Na 16 jaar les waarvan 4 jaar bachelorstudie aan het conservatorium studeerde ze juni 2010 met een 9 af bij Ties Mellema, gevolgd door een 2 jarige masterstudie aan het conservatorium van Amsterdam waar ze “Cum Laude” afstudeerde bij haar laatste docent Arno Bornkamp.

BART KONING - SLAGWERK

Bart Koning is een begrip wanneer we het hebben over slagwerkdocenten in de regio. Naast drums geeft Bart ook les in melodisch slagwerk. 

CHRISTIAAN POEL - HOORN

Christiaan is sinds 2009 hoornist bij de Koninklijke Marechaussee. Daarnaast is hij hoorndocent bij verschillende muziekverenigingen in de regio, en niet alleen voor de jeugd. Ook ervaren leden maken nog regelmatig gebruik van technieklessen bij Christiaan. 

Verenigingsgebouw:
Dorpshuis De Wije Ilp
Den Ilp 73
1127 PG Den Ilp

CONTACT
Email: info@eendr8.nl
KvK Amsterdam 33299123
ING rek.nr. 2257432

CONTACT FORMULIER

Bedankt voor uw bericht